AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Welkom bij AnKa Voetzorg, Medisch Pedicure en Sportpedicure
in Kloosterveen - Assen 

Even voorstellen
Mijn naam is Annie Kamstra en ik ben Medisch Pedicure en Medisch Sport Pedicure.
AnKa Voetzorg is de praktijk in Assen waar u terecht kunt voor zowel een basis-, sport- als een medisch pedicure behandeling. 

Aandacht en voldoende tijd voor uw behandeling
staan bij mij op de eerste plaats.

 

Momenteel hebben we helaas geen ruimte voor nieuwe cliënten. Bent u al cliënt bij ons en wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via 0611419767.

 

Gezonde voeten 
Uw voeten zijn een leven lang uw trouwe onderdanen. Om ze in goede conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar bijvoorbeeld ook bij veel sporten, een staand beroep of een medische aandoening. De belangrijkste reden om aandacht te geven aan voetverzorging is het bevorderen van een goede gezondheid.  Wist u dat u bij voetklachten vaak ongemerkt van houding verandert, waardoor er vervolgens ook rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan. Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam.

Waarom naar de Pedicure?
Regelmatig uw voeten laten verzorgen door een gediplomeerd medisch pedicure is geen overbodige luxe. De Pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten. Voorafgaand aan een behandeling, analyseert zij de conditie van uw voeten en inventariseert de aanwezigheid van eventuele klachten. 

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een must voor mensen die veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie en (top)sporters. Bij ernstigere klachten of specifieke medische aandoeningen, zal de pedicure u doorverwijzen naar een podotherapeut of huisarts.

HEEFT U VOETPROBLEMEN, BELT U MIJ DAN GERUST..... 06-11 41 97 67
Wanneer ik bezig ben met een behandeling dan ben ik niet in staat de telefoon te beantwoorden. Spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
EEN AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN

Mijn tijd is kostbaar. U kunt uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren verplaatsen of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. 

Wanneer u korter van te voren de afspraak verplaatst, annuleert of uw afspraak niet nakomt, dan zijn wij helaas genoodzaakt om
de afgesproken behandeling in rekening te brengen. 

Ik vertrouw op uw begrip,
Annie Kamstra


Wij als bedrijf hebben ons Privacy Policy zichtbaar gemaakt op de website. 
Klik hier voor de AVG en algemene voorwaarden.

Vind en volg ons ook op Facebook!