AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Nagelreparatie LCN Wilde Pedique

Weer een mooi uitziende nagel met nagelreparatie 

Heeft u lelijke beschadigde teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan.

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Ook door de huidige mode, denk aan spitse smalle schoenen die gedragen worden. Zowel mannen als vrouwen lijden aan deze kwalen.

Een bezoek aan de sauna, sportschool of zwembad behoren tegenwoordig tot ons leven. Veel sporters, met name hardlopers, voetballers of mensen die aan marathons meedoen hebben nagels die wel eens een trauma hebben opgelopen.

Een bezoek aan de pedicure kan een eerste aanzet zijn om het probleem aan te halen. Een nagel die door druk van b.v. (sport)schoenen loslaat van het nagelbed, is juist vatbaarder voor schimmels (mycose) of infecties

Sinds enige jaren heeft zich een elastische en daardoor speciaal voor de teennagels ontwikkelde WILDE-PEDIQUE gel bewezen. Deze gel past zich optimaal aan, aan de afwikkelingsbewegingen van de voet, en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort. Deze gel is een een-fase kunststof gel met de nieuwste ervaringen van wetenschap en techniek geoptimaliseerd. Deze WILDE-PEDIQUE PLUS bevat het wetenschappelijk getest anti-mykotische component piroctone olamine. Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiem dodende werking heeft.

Vooral in de zomer of in vakantieperioden neemt de behoefte aan verzorgde en cosmetisch mooie voeten toe. Hierbij kunnen wij u helpen door het toepassen van de gel. LCN WILDE-PEDIQUE PLUS leent zich ook uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te repareren. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs geheel gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie en goed verzorgde teennagels heeft.

Werkwijze

  • Frezen van de (vaak verdikte) nagels
  • Schoonmaken van de nagels
  • Aanbrengen van de gel (in meerdere lagen)
  • Uitharden onder de UV lamp
  • Eventueel aanbrengen van nagellak of French Pedicure (niet bij de prijs inbegrepen)

Bij mycosenagels raden wij u aan om 2x daags een druppel Mykosept te gebruiken. Zo blijft de anti-mycose stof actief.

De tijdsduur van de behandeling met LCN WILDE-PEDIQUE is afhankelijk van de staat waarin de nagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 á 4 weken, afhankelijk van de groei van de nagel, door uw pedicure worden bijgevuld.


Klik hier voor Algemene Voorwaarden en de AVG.