AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

De Praktijk


AnKa Voetzorg is gelegen aan de Aquarius 30 in Assen, de praktijk is op de begane grond en heeft een eigen ingang, hierdoor is de praktijk ook bereikbaar wanneer u wat slechter ter been bent . 

U kunt hier terecht voor een pedicure behandeling, een cosmetische pedicure behandeling, maar ook voor een behandeling aan diabetische- of reumatische voeten. 

AnKa Voetzorg is een erkende ProVoet Medisch Pedicure in Kloosterveen in Assen. Tevens ben ik lid van ProCert en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP). Ik ben speciaal opgeleid en bevoegd om specifieke problemen rondom de diabetische- en reumatische voet te herkennen en te behandelen. Regelmatige bijscholing is verplicht, dus mijn vakkennis is altijd actueel.

Uw voeten worden door mij regelmatig gescreend op o.a. beweeglijkheid en temperatuur. Ook kan AnKa Voetzorg u voorzien van vilttherapie en op maat gemaakte ortheses (siliconen protheses voor in de schoenen) om afwijkende teenstanden te corrigeren en/of drukplekken te ontlasten. Indien nodig verwijs ik u door naar een arts, podotherapeut of andere zorgprofessional.

Klik hier voor Algemene Voorwaarden en de AVG.