AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Frisse schoenen met de Shoefresh van AnKa Voetzorg

AnKa Voetzorg zorgt sinds kort voor frisse schoenen met behulp van de Shoefresh schoenverfrisser. Het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt. 

In Nederland heeft naar schatting 26% van de bevolking last van voetschimmel (zwemmerseczeem) of kalknagels. Vooral sporters, dragers van te strakke schoenen en mensen met minder weerstand (door ouderdom of ziekte) lopen een vergroot risico.
Daarnaast hebben ook diabetici, mensen met psoriasis en dragers van orthopedische schoenen een grotere kans om kalknagels te krijgen. 

Nooit meer stinkschoenen
Enkel de voeten of nagels behandelen is niet voldoende: de kans is groot dat de infectie steeds weer terugkomt. Iemand met een schimmelinfectie kan namelijk miljoenen sporen verspreiden, die heel lang besmettelijk blijven. Schoenen regelmatig reinigen en drogen met de Shoefresh kan helpen (her)besmetting vanuit de schoen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist. 

Verfrissen in twee stappen
De Shoefresh is de schoenverfrisser die schoenen reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap
worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon pakt schimmels en
bacteriën aan, die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen
veroorzaken. 

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat
beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming. 

Een verademing, zo’n kleine, stille krachtpatser: alle (sport)schoenen, laarzen, maar ook
handschoenen en helmen in no-time gereinigd en droog. 

Shoefresh actie AnKa Voetzorg
Alle klanten van AnKa Voetzorg kunnen gratis gebruik maken van de Shoefresh (max. 2 paar schoenen per klant). Neem uw schoenen mee naar uw afspraak en wij zorgen ervoor dat u weer vertrekt met frisse schoenen. Nog geen klant? Maak een afspraak voor een voetbehandeling en maak ook gratis gebruik van onze actie. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk hier de video.


Klik hier voor Algemene Voorwaarden en de AVG.