AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

IBX-System Nagelbehandeling 

Heeft u last van splijtende, dunne of zwakke nagels die snel afbreken, dan is een IBX behandeling de oplossing!

"IBX is een nieuw en revolutionair product
dat ervoor zorgt dat uw natuurlijke nagel
van binnenuit volledig herstelt."

Wat is IBX?
IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle soak-off gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard dmv een warmte- en UV lamp en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.  

Voor wie is IBX geschikt?
IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

Hoe werkt IBX?
De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

Wanneer is IBX dé oplossing voor uw nagels?
IBX is een nieuw product waar momenteel nog veel research voor wordt gedaan. De ontwikkeling gaat momenteel zo snel dat steeds meer nagelaandoeningen en nagelziekten door IBX kunnen worden behandeld. Verwar IBX niet met producten als nagelverharders. IBX is momenteel het enige product dat in de nagel trekt en van binnenuit de conditie van uw nagel verbeterd. Nagelverharders doen dit niet! Deze categorie producten bevinden zich enkel op de nagel en hebben totaal geen effect op de natuurlijke nagel. Het resultaat van IBX is een stevigere en flexibelere nagel die zonder toplaag lang kan worden. Daarnaast beschermt het tegen de schadelijke gevolgen van gel- of acrylnagels. De behandeling van IBX is uitstekend als u last heeft van:

 • Gespleten nagels
 • Nagels met groeven
 • Afbrokkelende nagels.
 • Zwakke nagels die de groei belemmeren
 • Zwakke nagels bij gebruik van medicatie
 • Trauma nagel (na een ongeluk)
 • Zowel voor de nagels van de handen, als de voeten

  Behandelwijze
  Afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels adviseren wij een kuur van 1, 2 of 3 weken. Dit geldt ook voor de nabehandelingen. U heeft om de 3 á 4 weken een nabehandeling nodig.

  • De specialist behandeld uw nagels volgens de methode van IBX. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.
  • U ziet al na enkele behandelingen uitstekende verbetering van de kwaliteit van uw natuurlijke nagels. Voor € 10,50 extra wordt er een kleur nagellak aangebracht.

  Onderhoud van de nagels
  U dient 2x daags uw nagels te verzorgen met Dadi'Oil

  Dadi'Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en nagelriem! Dadi'Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, olijf en jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijk Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

   Prijzen

   Prijs 1ste IBX behandeling
   (deze neemt iets meer tijd in beslag)

   €. 15,00

   Vervolg behandelingen

   €. 10,00

   Aanbrengen van gellak (zonder UV) na de behandeling 

   €  15,00

   Aanbrengen van gellak na de behandeling 

   €  22,50


   Klik hier voor Algemene Voorwaarden en de AVG.