AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Puur Vera Producten 

AnKa Voetzorg gebruikt voor u de beste producten voor voetverzorging. We zijn dan ook niet verbaasd dat PUUR VERA als beste product van 2016 is verkozen.

PUUR VERA producten zijn gemaakt op basis van pure aloë vera gecombineerd met speciale voedingsstoffen die effectief doordringen in de lagen van de huid en versnellen zo het proces van cel vernieuwing. Zonder parabenen en conserveringsmiddelen zodat de kans op een allergische reactie minimaal is. Ook geschikt voor diabetici en reuma.

De producten van PUUR VERA zijn in de praktijk van AnKA Voetzorg in Assen te koop.

Puur Vera Ureum Crème (met Aloë Vera)

Urea is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt, geproduceerd door het lichaam doordat de huid eiwitten afbreekt. 

Aanvullende Urea dat aangebracht wordt via voetcrème verhoogt de hydratatie door het aantrekken en binden van water in de bovenste lagen van de huid. Kortom, Urea is een natuurlijke en een zeer effectieve  moisturizer voor extreem droge voeten.

Puur Vera herstellende voetcrème met 10% Urea en Aloë Vera biedt optimale hydratatie.  Puur Vera Ureum Voetcrème heeft een aangename geur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De high-performance 10% Urea formule verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd wordt en zorgt voor mooie, gladde voeten.

Ook geschikt voor mensen met eczeem klachten en psoriasis klachten.

Puur Vera Voetencrème Verwarmend
Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringt effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing. De crème trekt zeer snel in en herstelt droge en gebarsten voeten. De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid waardoor het urenlang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter.

Puur Vera Voetencrème menthol
Puur Vera Voeten crème met 60% Pure Aloë Vera. Geeft een fris en licht gevoel aan de voeten. Ook ideaal bij nare geuren. Is een Hollands fabricaat, bevat geen parabenen en is veilig voor Diabetici.

Puur Vera Voetencrème Neutraal
Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringt effectief door in de lagen van uw huid en versnelt het proces van cel vernieuwing.
De crème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen.
Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt. Uw voeten gaan er prachtig uitzien en voelen weer heerlijk aan.


Puur Vera Hiel Creme (voor zeer droge voeten en kloven)
Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoïne en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert. Gebruik Puur Vera Hielcrème en uw hielen gaan er prachtig uitzien en voelen heerlijk aan.

 

Puur Vera Hielstick
Je kunt overdag  smeren met de Hiel crème en dan in de nacht de kloven even insmeren met de hiel stick. Deze laatste is een stuk vetter en is dus niet zo fijn om overdag te smeren maar in de nacht kan deze het beste zijn werk doen. En dan gewoon even een paar nachtjes slapen met een katoenen sok! 

Geen gebarsten ellebogen en ruwe hielen meer waar uw kousen aan blijven haken. Super Ultra Aloë vocht inbrengende Gel ™ Natuurlijk genezende Tea Tree Oil Kalmerende Shea en Cacao Butters verfraaien en herstellen snel de huid. 

Als u pijnlijke kloven in uw hielen heeft ... Als uw hakken zo ruw zijn dat ze vast haken in uw kousen ... als u zich schaamt om sandalen te dragen, dan moet u de nieuwe Hiel Stick uitproberen. De unieke combinatie van snelwerkende natuurlijke ingrediënten werken samen om ruwe, gebarsten hielen te herstellen en zorgen tevens voor een zachte, soepele huid. 

Handige applicator stick waardoor u geen geklieder meer heeft. 

U zult genieten van de manier waarop zachte natuurlijke boters, rustgevende Ultra Aloë gel en genezende Tea Tree Oil diep in de huid dringen om scheuren en kloven te helen en de droge huid te hydrateren. 
Na een paar dagen zult u versteld staan hoe goed uw hielen eruit zien en veel beter aanvoelen.

Puur Vera Anti Schimmel Crème 
De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie van ingrediënten als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingrediënt Tolnaftaat. Dit is een effectief, actief ingrediënt vanwege het vermogen het fungale celmembraan te remmen. Het wordt ook gebruikt voor op schimmel gebaseerde huidproblemen zoals ringworm en liesschimmel en blijkt zeer effectief te zijn bij diverse vormen van eczeem en psoriasis.

Aangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in antischimmel crèmes zijn mensen hier nog niet resistent voor!
Crème is zowel geschikt voor de schimmel op de huid als op de nagels!! 

De crème bevat naast Tolnaftaat pure Aloë Vera. Het is een Hollands fabricaat, bevat geen parabenen en is veilig voor diabetici. (informatie groothandel)

 


Puur Vera Hand Crème
Helend snail extract gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing. Uw huid wordt optimaal beschermd tegen de weersinvloeden en uitdroging door huishoudelijk werk. Helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en andere irritaties snel te herstellen. De crème is geschikt voor de meest gevoelige huid en wordt snel opgenomen. Maakt droge, ruwe en schrale handen glad en zacht.


Klik hier voor Algemene Voorwaarden en de AVG.