AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Afspraak maken

Maak nu online een afspraak op een tijd die u het beste uitkomt

Natuurlijk kunt u ook nog telefonisch een afspraak maken. Is er geen plek vrij in de agenda en u zit met een pijnlijke likdoorn of ingroeiende nagel of staat de betreffende behandeling er niet tussen?
Neem dan even telefonisch contact met mij op 06 11 41 97 67.

LET OP: het kan wel eens voorkomen dat de bevestigingsmail in de spambox staat.

In verband met de tijdelijke sluiting van de praktijk i.v.m. het corona virus is er voor nieuwe klanten momenteel geen mogelijkheid om afspraken in te plannen. 

Bent u al klant?
Neem dan indien u een afspraak wenst telefonisch contact met mij op.
tel: 06 11 41 97 67


Het is ook mogelijk om uw nagels te laten lakken met nagellak of gellak. Graag van te voren aangeven of u de nagels gelakt wilt hebben met nagellak of gellak. Ik kan dan rekening houden met de extra tijd die daarvoor nodig is. 
Deze extra tijd is nog niet meegenomen in de online te boeken afspraak. Vermeld dit dan even bij opmerkingen dan pas ik de gereserveerde tijd aan!! 

TIP!! Neem slippers mee om de nagellak goed de kans te geven om te drogen. Het duurt enige tijd voor de lak is uitgehard

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van tussentijdse veranderingen.

U kunt hier pinnen of contant betalen.

AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN 

Mijn tijd is kostbaar. U kunt uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren verplaatsen of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. 

Wanneer u korter van te voren de afspraak verplaatst, annuleert of uw afspraak niet nakomt, dan zijn wij helaas genoodzaakt om €. 22,00 kosten in rekening te brengen. 

Ik vertrouw op uw begrip, 
Annie Kamstra


Klik hier voor Algemene Voorwaarden en de AVG.