AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

 

Belangrijk nieuws i.v.m Corona virus


*ZEER BELANGRIJKE MEDEDELING*💋👣

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet, het R.I.V.M. en de branchevereniging ProVoet, m.b.t. het Coronavirus, is de pedicure praktijk van maandag 16 maart tot 6 april gesloten.

Een moeilijk besluit.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel als mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Het kabinet adviseert mensen dringend om nóg voorzichtiger te zijn. Zo riep minister Bruins van Volksgezondheid in de persconferentie op om te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren.

Een ander bijkomend aspect is dat in de voetverzorgingsbranche gewerkt wordt met aerosolen en bijbehorende nevel, dat tot snellere verspreiding van het virus zou kunnen zorgen.

Wat betekent dit voor u?
In principe blijven (vooralsnog) alle afspraken na 6 april gewoon staan.

Heeft u een afspraak gepland staan in de tussenliggende periode? ( 16 maart t/m 6 april
U wordt door mij persoonlijk telefonisch benaderd zodra duidelijk is wanneer de praktijk weer open kan gaan.

Telefonisch blijft de praktijk bereikbaar, heeft u vragen of ernstige pijnklachten, neem dan contact met mij op. Telefoonnummer 06-11 41 97 67

Ik hoop op uw begrip.

Hopelijk zien we elkaar snel. Blijf gezond! Wees lief voor uzelf en uw naasten en héél véél sterkte in deze bijzonder verwarrende en zware tijd!

Liefs,
Annie